14. elokuuta 2011

heipsan!

Okei, elikkäs määpä starttaan tän nyt käyntii Gredenki puolesta: 

 Tervetuloa lukemaan Bruno Nailsi...ööh...ä!

Eli me ollaan tämmösiä vaan, ja lakkaillaan kynsiä ihan näin mää ainakin harrastuksena, ja nyt ajateltiin tehdä meille kynsiblogi, ja ehdotin (krhmmmmminähhhmhhm) tätä nimeä, meidän molempien lempilaulajan Bruno Marsin mukaan. Mulla tulee aina Brunosta mieleen banaani. hehehe

 Juu mutta niin. Mun äidinkieli sitten on mitä on, kirjoitan luultavastikkin aika paljolti puhekielellä, Greetan tyylistä en nii tierä. Toivottavasti saadaan pian tänne kynnet näytille. ; D

Niin juu, ja itsehän kuvailen (jos kärsivällisyys riittää) Sonyn jollain perus digikameralla, laatu sillä on 10+ ja värit näkyvät mainiosti. : D Gredellä taas on Canonin järkkäri, kyselkää siltä sitten enemmän. 
 Ulkoasu ei tosiaan ole vielä valmis, mun pitäis tehdä tänne grafiikka/banneri, ja Grede vois sitte tehä sen viime silauksen! Ellei tehny jo. 

Ja jotta postaus ei olisi vain pelkkää meikäläisen pulinaa, päätin laittaa tähän kuvan vanhimmista kynsistä mitkä koneelta löysin, niin voitte verrata sitten olenko (en) kehittynyt. ; D (Greetta vihaa pisteen jälkeistä hymiötä, en älyä miks.)

 terrrvetuloa nauttimaan kameran vääristämistä punaisista käsistä ja ahh niin vanhoista kynsistä. (uutta materiaalia kyllä on tulossa, ei tää mikään vintage blogi oo. : D)

 -oravahhhh-

1 kommentti: