16. maaliskuuta 2012

tio-i-topp lakat

Huomaatteko yritin olla hyvä ruotsissa? Joka tapauksessa Hannele heitti minua haasteella, joten tässä tulee!

Säännöt haasteessa ovat siis nämä:

1. Ilmoita keneltä haasteen sait. Linkitä. 
2. Listaa kuvat top 10 kynsilakkasi satunnaisessa järjestyksessä.
3. Jaa haaste eteenpäin viidelle bloggaajalle.

Nappailen random kuvia näistä lakoista, kun päivänvaloa ei enää ole. :D Ja tämä haaste oli astetta haastavampi, kuusi lempparilakkaa sain kasaan ja nyt pitäisi vielä neljä jostain bongata. Jee. Mulla on myös korkkaamattomia lakkoja tuolla, mm. Essien Mint Candy Apple, josta en olekaan vielä maininnut, joten lista on sitten mitä on. En kuitenkaan testaamattomia lakkoja päästä tänne listalle, mutta te voitte kuvitella sen sinne jos haluatte. :)Saatte pieniä rumia muokkaamattomia kuvia. Koska muokkasin kuvat, ja tidii picasa ei suostu näyttämään muokattuja kuvia muualla kuin picasassa. Greetta sais antaa sen photoshopin. Joka tapauksessa tässä lempineonini! Ruby Kisses - Hot Pink Obsession ja Wild and Crazy - Neon Melon.

Tuolla oikeassa reunassa näkyy Peach Coctail niminen ihanuus. Peittää hyvin, on nätin värinen ja sisältää glitteriä! Sehän on tärkeintä?

O.P.I ja Mermaids Tears. Eka Opi lakkani, ja silti rakastan sitä! <3 Kaunis väri, taattu Opi laatu...

Purple Potion on violetti-sininen duochorme, kaunis, hyvä laatuinen ja peittää hyvin 2 kerroksella.

Models Own True Blue. Aivan ihana sininen, ja peitti lyhyillä kynsillä jo yhdellä kerroksella. Pakko saada tätä kynsille taas pian.

H&M - Turquoise, peittää ihan hyvin, kuivuu harmillisen hitaasti, koska lakka on niin kaunis.

Keskimmäinen turkoosi ja hopeinen glitter pääsivät myös listalleni. Glitter on kiva, peittää toki ehkä liikaa mutta esim. hiihtolomalla kun töpöttelin sitä, se oli oikein nätti. Turkoosi peitti hyvin ja on kaunis muutenkin.

Oikean reunainen ylivalottunut lakka on make it -nimisen merkin Just Red lakka. Peittää mukavasti, ja on ns. luottopunaiseni, koska en omista parempaakaan. :D Mutta joka tapauksessa, kiva punainen jossa shimmeriä seassa. Sonja tykkää.

Tässäpä nämä hupsut kymmenen lakkaa. Tämän tunnustuksen lahjoitan Greetalle, koska itse ainakin haluan tietää hänen lempilakkansa (ja tiedän että hän vihaa tunnustuksia muahahaha). Yritän nyt pohtia ketä keksisin jotka eivät ole tätä haastetta tehneet, muttei tule yhtäkään mieleen. Joten kuten tavallista (ja tylsää) haastan kaikki jotka eivät ole kyseistä haastetta vielä tehneet.

-Sonja
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti