2. heinäkuuta 2012

ilmapallo

Heipä hei! Palailen nyt uuden kameran kanssa tauolta, sain aikaista rippilahjaa käytetyn (uudesta menee, ei naarmuja eikä mitään käytön merkkiä) Canon EOS 450d järkkärin ja kylkeen tuli laukku sekä 28-90mm objektiivi. Ja setti maksoi 250€, ei paha!

Nyt kuitenkin lakkauksiin. Lakkasin kynteni tuolla uutukaisella Goshin Blue Balloon lakalla. Aivan ihana taivaansininen creme lakka! Levittäytyvyys oli huippua, peitti kahdella paksulla/kolmella ohuella kerroksella, ja sävy on mitä ihanin! Loisto lakka siis. Hintaahan tälle kertyi Sokos Emotionissa 8,50€, mutta kyllä sen tästä kaunokaisesta maksoi. :)
 Koristelut tein Orlyn koristelulakalla ja vaaleansinisillä strasseilla. Omasta päästä nuo viivat vedin, mutta tänään huomasin niiden muistuttavan yksiä Sinikilpikonnan kynsiä, jotka hänen bannerissaankin esiintyvät.


 Nämä kuvat olivat otettu ledilampun alla yöllä kello kaksi. :D Näissä tuo sävy on hiukan liian violetti.
 Ja näissä se on muuten oikea mutta hitusen liian vaalea. (Auringon valossa otettu btw..)
Ja tässäpä olisi kaikki käytetyt tarvikkeet; Gosh - Blue Balloon, aluslakka ccuk, Dependin Top Coat strassien kiinnittämiseen, Orly Instant Artist koristelulakka sävyssä Crisp White ja Seche Vite pikakuivattajana. Lisäksi strasseja ja strassityökalu.

Semmoista tällä kertaa. Tykkäsittekö kynsistä? Iskeekö taivaansininen sävy kynsillä? :)

-Sonja

4 kommenttia: