20. tammikuuta 2013

Siw ja ilmapallo

Kiva otsikko hermanni. Mutta asiaan. Oltiin tänään Greetan kanssa Oulussa shoppailemassa, ja löysin yhden (okei enemmän mutta omatunto soimasi minua) kynsilakan Make Up Storesta. :)

Kyseessä on siis lakka nimeltänsä Siw, aivan upea sininen holo, joka on ihan kamala levittää :D Sitä ei voi kuvailla mitenkään, se on vaan ihan kamalaa. Lakkasin äitin kynnet sillä kokonaan (joo tiedän äidin mut se kuulostaa tyhmältä...) ja sitä tuskan määrää! Mut eniveis näihin kynsiin:


IMG_8246 IMG_8245

Eli pohjalla on Goshin Blue Balloon, ja sitten tein liukuvärjäyksen Siwillä :) Tein ekaa kertaa onnistuneesti tällä tutoriaalilla liukuvärjäyksen, vaikkakin töpöttelin noihin kärkiin vielä vähän sitä lakkaa. (oon huijari.)

Tykkään itse ainakin näistä kovasti, näissä on sopivasti tuota holoa (vaikka sitä en kuvaan saanutkaan, googlatkaa vaikka swatcit tuosta lakasta mikäli kiinnostutte).


IMG_8243

"Ken on heistä kaikkein tarkin..." mutta tässä näkyy jotenkin (ei yhtään) tuota holoa. Tositositosi voimakas se efekti. Uskokaa vaan kun ette tästä sitä näe. :D


IMG_8241

Tässä vielä jutut mitä käytin:
- Gosh - Blue Balloon (pohja)
- Trind - Nail Repair (aluslakkana)
- Seche Vite (päällä)
- Make Up Store - Siw (kärjissä)
- Alusta
- Töpötin-sieni

- Sonja (joka lupaa vähentää sulkumerkkien käyttöä ja koittaa tallentaa holon kameraan)

4 kommenttia:

 1. OOOOOO, IHANAT kynnet! <3

  Hahaaaaaaa, arvaa vaan kuinka kauan oon nauranu tolle 'kiva otsikko, hermanni'-jutulle! Sanon meinaa itekki aina kaikille noita hermanni juttuja! xDDDD

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos <3 Ja voin vaan kuvitella :DD

  VastaaPoista
 3. Oooo, ihanat! :) Jään seurailemaan blogianne!

  VastaaPoista
 4. Kiitos! :) Ja tervetuloa vaan :D

  VastaaPoista