20. toukokuuta 2013

Haastetta pukkaa!

Tässä on ollut vähän postaustaukoa, kynnet ja kynsinauhat ovat olleet niin kamalassa kunnossa ettei ole tehnyt edes mieli lakata kynsiä! Mutta nyt ollaan taas pääsemässä vauhtiin, ja en malta odottaa että saan kertoa teille uudesta pikku isosta Orlystä jonka Stockmannilta itselleni mukaan haalasin.

Sain Saralta haasteen, ja ajattelin vetää kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja vilauttaa teille yhdet kynnetkin tässä samalla! Kiitos Saralle haasteesta ensinnäkin, olen iloinen :3

Säännöt kuuluvat näin:
1. Kiitä haasteen antajaa
2. Jaa haaste 8:lle bloggaajalle
3. Ilmoita näille 8:lle haasteesta
4. Kerro 8 satunnaista asiaa itsestäsi

Maanantain kunniaksi en jaa haastetta eteenpäin, väsyttää kun oli niin rankka päivä!

IMG_9516

1. En tykkää hirveästi violetista, mutta poikkeus vahvistaa säännön, sillä nuo ylläolevat kynnet oli mulle täyttä rakkautta. Itse asiassa ne olivat redo yksistä kynsistä jotka tein talven pimeinä aikoina, mutten ehtinyt kuvata niitä muulla kuin puhelimella.

2. Tykkään hulluna Mario-peleistä, itseltä löytyy Nintendo GameCube ja Nintendo DS lite joille onkin sitten muutama Mario-peli kerääntynyt. Haaveilen ottavani joskus Yoshin tatuontina, se kun on lempihahmoni! Ja ehkä maailman suloisin asia muutenkin.

IMG_9518

3. En tykkää lakata muiden kynsiä. En sitten yhtään.

4. Koukutun superhelposti TV-sarjoihin! Tällä hetkellä tölläyksen alla on Vampyyripäiväkirjat, Pretty Little Liars ja Frendit. Haluaisin katsoa myös How I Met Your Motheria ja Rillit Huurussa mutta ne ei nyt mahdu mun elämään :D

5. Ostin Paramoren kaksi uusinta levyä, ja olen rakastunut. Fiilistelin niitä Spotifystä ennen ostoa, ja Brand New Eyesin biisit oon osannut ulkoa jo aikaa sitten, mutta tuo uusi levy on kyllä aivan huippu! Suosittelen lämpimämmin kuin lämpimästi. Voiko noin edes sanoa?


IMG_9523

6. Nukuin la-su yönä ensimmäistä kertaa elämässäni teltassa. Mulla ja Greetalla vaan meinas mennä aamuyöstä hermot kun rakas ystävämme Silja alkoi pohtia lintujen nukkumisaikaa...

7. Rikoin mun puhelimen, ja se harmittaa mua ihan rumasana paljon. Mutta en rikkonut tahallaan, sen voin sanoa! Kohtelin sitä kuin kukkaa kämmenellä mutta vahinkoja sattuu kaikille, sillehän ei mitään voi. Ja olen vielä semmoista sorttia että kiinnyn esineisiin niin kuin ne olisi ihmisiä, esim. itkin vuolaasti kun äiti myi mun pehmoleluja kirpparilla. Ja itkin kun mun puhelin meni rikki, enkä halua hankkia uutta, koska tuo oli mulle rakas. Se oli mun paras kaveri. :( huomaatteko oon aivan piupau?

8. Rakastan laulamista! Se on niin kivaa, vaikkei mulla nyt mikään maailman paras ääni olekaan. Mun korvaan se kuulostaa hyvältä, sehän se on tärkeintä! 

-Sonja

2 kommenttia: