20. syyskuuta 2013

elämää suurempia kysymyksiä

Ensin haluan jakaa teidän kanssanne ihanan laulun, johon samaistun ihan hulluna. Ja oon ihan rakastunut tähän :DNyt iski laiskuus, enkä jaksa laittaa tuota siihen muotoon missä sen pitäisi olla. Noh, mutta ainakin voitte kuunnella laulun!

Eli Greetan kanssa tuli juttua tästä blogista, ja Greetta sanoi ettei hänellä ole enää innostusta koristella kynsiä saatikka (jos tuo sana on murretta, en osaa suomentaa sitä) sitten blogata niitä. Ja tuskin lähihoitajaksi opiskellessa kannattaa kynsiä lakkailla, eivät varmaan katso hyvällä.

Joka tapauksessa, mulla tätä bloggausintoa riittää ja rakkautta kynsienlaittoon, mutta olen jo pitkään halunnut blogata muistakin aiheista. Se on tainnut tosin näkyä täällä blogissakin jo ostospostauksien muodossa ja parit höpöttelytkin olen tainnut julkaista. Nyt olen miettinyt, aloittaisinko puhtaalta pöydältä, kokonaan uusi blogi, uusi nimi ja uusi alku, mutta toisaalta olen kiintynyt tähän blogiin. Eikä tuo nimikään nyt niin kamala ole.

Mutta mitä sitten teen Greetan postauksille? (Se jätti tämän kaiken mun vastuulle...) Jos poistan sen tuolta vasemmasta laidasta, eivät mahdolliset uudet lukijat selatessaan vanhoja postauksia tiedä kuka ne on kirjoittanut, ja se saattaa herättää kysymyksiä. Tietenkin voisi laittaa jonkun infon tuonne laitaan, että blogia on kirjoittanut joskus joku toinenkin ihminen. Tai sitten poistan raa'asti kaikki Greetan postaukset, mutta se tuntuisi vähän hassulta.

Mitä mieltä te olette? Itsehän minä päätän loppujen lopuksi mitä teen, mutta ajattelin että jos haluatte heittää nyt jotain uudistustoiveita tai mielipiteitä asiaan niin kommenttilootaan voi purkaa ajatuksiaan. Joka tapauksessa blogi tulee kohtaamaan ulkoasumuutoksen samalla kun blogin tyyli muuttuu vähän enemmän lifestyle -tyyliseksi. Paino sanalla vähän.

-Sonja

ps. Ajastan postauksen teille ensi viikolle, ensimmäinen koeviikko edessä! Jänskättää vähän...

6 kommenttia:

 1. ÖÖ, mun mielestä mitään vanhoja postauksia ei kannata lähteä postelemaan, mutta ehkä Greetan voisi silti poistaa tuosta sivupalkista jos hän ei enää bloggaile. Jos joku ihmettelee vanhoja postauksia, niin ainahan hän voi kysyä ja viisastua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä minäkin mietin, aika raakaa olisi lähteä karsimaan tuolta.

   Poista
 2. Kai oot seurannut ton We The Kingsin jäsenen, Charles Trippyn vlogeja? (Etkös sä Shaytardsejakin seurannut...? :D) Ja mä en poistaisi Greettan vanhoja postauksia, ne on tän blogin "historiaa" joten miksi sitä mennä pyyhkimään poiskaan :) Kiva kun sä kuitenkin jatkat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kai, ctfxc all the way! :D Juu, enköhän minä ne tuonne jätä pyörimään, jos tätä blogia jatkan :)

   Poista
 3. Hyvä biisi! :) En ollut kuullut ennen, mutta palaan varmasti kuuntelemaan tämän blogin kautta sitä useemminkin, kun se jää päähän soimaan. (omaistan huonon biisien nimimuistin)

  Mutta tuohon blogiasiaan voisin kommentoida, että ite ehkä aloittaisin puhtaalta pöydältä, ettei tarvitsisi tätä blogia muokata ja poistella mitään. Mukava sunkin ja Greetan palata lukemaan tänne vanhoja postauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana! <3 Itsekin olen miettinyt uuden blogin perustamista, mutta saas nyt nähdä. Oon vaan niin kiintyväinen kaikkiin asioihin, vaikka eihän tämä täältä katoaisikaan mihinkään. :D

   Poista