6. syyskuuta 2013

synttärikynnet!

Mulla oli synttärit tosiaan elokuussa, viides päivä. Ja nyt voisin julkaista nämä lakkaukset, jotka varta vasten tein tätä suurta juhlaa varten.

IMG_0092

Se on hieman hämärä kuva, mutta uskokaa että parempi näin. Saatatte myös pohtia, mitä tuossa nimettömässä on. Parempi kun ette tiedä sitäkään. Okei se on kukka mutta se failas. 

Postailut on jääneet vähän vähemmälle, koulu ja harrastukset vievät yllättävän paljon aikaa. Ihmettelen asiaa myös siksi koska käyn koulussa oikeestaan vaan nukkumassa, esim. historiantunnit on ihan kamalia. En tajua mikä siinä on, mutta se opettajan hiljainen mumina ja mussutus monotonisella äänellä on kuin tuutulaulu, ja en pysy siellä millään hereillä. Onneksi olen jo keksinyt aseen, meinaan pasianssin. Onneksi tykkään historiasta, niin kokeisiin luen ihan mielelläni, mutta siellä tunneilla menee vähän kaikki ohi korvien kun keskityn pysymään hereillä.

Siinä teille taas viikoksi tekstiä... no ei oikeasti, pyrin postailemaan aina kun löydän aikaa, mulla olisi niiin paljon asiaa. Kahdet kynnet, ja taisin ehkä sortua veljenvaimon kysyessä haluanko mitään Nailsuppliesiltä.

Nyt syömään, sitten kuoroharkat ja sitten Solulaisten kanssa leipomispuuhiin! :3
-Sonja

2 kommenttia: