23. lokakuuta 2013

nail supplies part. 1

Tilattiin tosiaan silloin kauan sitten veljenvaimon kanssa Nail Suppliesilta vähän lakkoja, joista omin kolme. Ajattelin nyt kuitenkin kynsimasennuksen kourissa, että esittelen nämä yksi kerrallaan, niin on jotain postattavaa. Ja pahoitteluni tästä pienestä tauosta, koulu ja harrastukset vie nykyään tosi paljon aikaa elämästä, mutta hengissä ollaan! Ja tulen luultavasti tekemään pienen postauksen nahkapäivistäkin mikäli puhelimesta saan nuo kuvat ongittua.

Mutta nyt niihin lakkoihin! Ensimmäisenä esittelen teille tämän ihastuttavan herran (onsepoika), joka kantaa nimeä Atlantis!

IMG_0224 IMG_0225 IMG_0238

Atlantis oli tosi vaikea kuvattava, mutta saa tuosta jonkinmoisen käsityksen sen uskomattomasta kauneudesta ja kimaltavuudesta. Atlantishan on koostumukseltaan glitterlakka turkoosilla jellypohjalla. Näytti ainakin että kaikki glitterit olisivat olleet holoja, mutta en mene vannomaan. Kolme kerrosta jätti tietyssä kulmassa smilelinen näkymään, mutta ei näkynyt "yleisesti" niin jätin siihen. Lakkasin tämän muuten itsetekemäni peel-off lakan päälle, joten ekalla suihkukerralla lähti palasia, joten ei tämä kovin kauaa kynsillä viipynyt.

IMG_0242

En nyt osaa pidemmästi runoilla tästä, joten toivotaan että saan postattua loputkin lakat tässä kuukauden sisässä... :D
-Sonja

2 kommenttia:

  1. Toi Antlantis on niiiiin upea lakka ♡ Heiiii, BLONDASITKO hiuksia vai katoinko ihan väärin?? Kuviaaaaaaaa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! En ihan blondiksi vetänyt, pikemminkin hyvin vaaleanruskea :D

      Poista