7. marraskuuta 2011

vois ottaa itteänsä niskasta kiinni.

Ei oo oikeen postauksia tullut, mutta kokeilen nyt saisinko aikaiseksi. Monet kynnet on postaamatta, ja Greetan järkkärillä on yhdet kuvat, en tiiä millon ne saa tänne asti. Mutta mennääs sitten kynsiin:


DSC02217

Elikkä kuvat mitä parhaimpia, kynsinauhat siisteimmät koko maailmassa ja sillai. : D Kaikki muutki kuvat tulee olemaan semmosia että huh heijjaa. Juu mutta näihin kynsiin kokeilin liukuvärjäystä... ei onnistunu. Kuten varmaankin huomaatte. Mietin tosi kauan kehtaako tämmöstä sontaa etes julkasta mutta ajattelin sitten että voin näyttää esimerkkiä miten ei pidä tällaista juttua tehdä. Tuo nimetön sentää oli sellainen mitä pysty kattoon, muut sitten yritin piilottaa siihen asti että poistin lakkaukset. Lakkoina toimi OPIn Mermaids tears ja Wet and Wildin valkoinen.


DSC02179

Tässä käytin Evelinen hololakkaa, joka yllätti odotukseni hintaan verrattuna - 0,70€! Kuva tärähtänyt ja lakkaukset jo vähän kärsineet mutta näkee nyt kuitenkin idean, eli konadeilla tehty leopardi-kuvio laatasta nro. 57. Joo.
DSC02239

Ja tässä näemme syysloma kynnet. Tahdoin tehdä jotain pirteää iltojen ankeuteen, ja käytin WaW*:in lakkaa Sunny Side Up. Musta tuntuu että tämän merkin lakat lohkeilevat helposti, vai johtuuko se vain siitä etten käytä aluslakkaa? (Joka on ostoslistalla, ostan heti kun pääsen Stockmannille.) Kärjissä on Maybelline New Yorkin mini Coloraman lakka nimeltänsä Marshmellow. Rajalle laitoin Orlyn Instant Nail Artist -koristelu lakkaa. Nimettömissä oli rhinestonet.

Nykyisistä kynsistä tulee juttua myöhemmin. Semmoista vielä että viimeisimmät lakka hankinnat ovat OPIn I'm Suzi And I'm a Chocoholic, joka on ihan kiva rusahtava punainen. Ostin sen vain siksi että se maksoi 5€ ja äiti piti siitä. : D Toinen OPI josta en muista olenko jo maininnut on I'm Not Really a Waitress, joka on nätti punainen shimmerillä. Sitten Greetalta sain tuliaisiksi kaksi Dependin lakkaa, sävyt 35 ja 47. 35 on kiva kirkkaan sitruunan keltainen, muttei ihan neon. 47 taas on glitter lakka, jossa on vain hopeisia glittereitä, sopii varmaan vain lakkauksen päälle sitä glitterisöimään.

Ei muuta! :)
-Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti