4. joulukuuta 2011

parit kynnet

Seuraavassa postauksessa esittelen vähän ostoksiani mutta nyt ensinnä vähän kynsiä. Jee. : D


bn2

Pahoittelut laadusta. Tuo digikamera vaan vihaa mua. Salama tekee valkoista ja päivänvalo tähän vuoden aikaan liian pimeää. Hehkulampun valossa on taas mukavan keltaista. Huoh. Mutta kynsiin. Testailin fimoja ekaa kertaa, mukavasti onnistui. En tiedä olenko jo kertonut täällä mutta nimesin yhden lakoistani hedelmäsalaatti lakaksi, ja pääsin vihdoin kokeilemaan sitä! :) Ja kuvasta vielä sen verran että se oli ainut onnistunut n. 50 kuvan joukkiosta (kyllä, tämmöistä paskaa kaikki.) ja lähti Sonnelan kilpailuun. Kuten myös seuraavat kynnet. Niin ja laitoin näihin siis myös dottingtoolilla palleroita. Onko tää teksti nyt vähä sekavaa lukea?


bn

Ja sitten nämä jännät kynnet, aika perus punaiset. Lakkana OPIn I'm not really a waitress. Sitten vaan viivoloita Orlyn Instant Nail Artist koristelulakalla.


bn1

Tietääkö joku jonkun marketista saatavan hätävara päälylakan joka ei sottais kaikkea? Itellä on ollut Mavadry, mutta kun siitä on enää reilut puolet jäljellä niin sivellin ei osu enää lakkaan. -.- Ja nyt olen käyttänyt Dependin Top Coattia mutta se levittää jäljen vielä seuraavana päivänäkin. 

Ei muuta, näkyillään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti