29. tammikuuta 2012

true blue


Muita kuvia ei ole tarjolla, kaikki 10 kpl oli tärähtänyt tai tarkentunut väärään paikkaan. :/ Joka tapauksessa, loin pikaiset kynnet eilen illalla. Ihan kivat mun mielestä, mutta kun aloin poistamaan lakkoja kynsinauhoilta, olin huutaa raivosta. Kynsilakka ei poistunut, se levisi. Hieman ärsytti. Ja kaiken lisäksi sain vedeltyä nimettömän kynnen liian lyhyeksi kynsien-lyhennys-operaatiossa. Ja otin siitä lakkojakin liiaksi pois. Hihi. Nyt loppui kritisointi.

Elikkäs pohjalakkana edellisessä postauksessa nähty Models Ownin True blue, ja koristelin dotting toolilla ja Anytimen ikivanhalla lakalla nimeltään Taikameri. Viivat tein Orlyn Instant Nail Artist -koristelulakalla sävyltään Crisp white. Näistä kuvista kynsistä tuli tosiaan silmiä miellyttävät, sain kehuja myös Tupper-kutsuilla, mitkä tänään pidettiin meillä. Ihme typo tuli tuonne väliin. :D

Tuosta lakasta pitää sen verran sanoa että olen hämmästynyt. Kuivui mukavan nopsaan ja peittävyys tuli töpökynsiini yhdellä kerroksella (!). Pitäisi  vielä opetella laittamaan koristelulakkaa kaksi kerrosta, kun jää aina tuo viiru keskelle.

Huomaatte varmaan että olen ihan toivoton kirjoittamaan pitkää postausta? Siksi taidan lopettaa tähän. 
-Sonja

1 kommentti:

  1. Sulle on tunnustus mun blogissa:
    http://kunsii.blogspot.com/2012/01/toinen-tunnustus.html

    VastaaPoista