1. helmikuuta 2012

tunnustus


Sain Hannelelta tämän haasteen, joten kiitokset hänelle! :) Näitä on oikein mukava tehdä, varsinkin tämä oli hauska.

Elikkäs tällaista pitää tehdä:

1) Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän awardin.
2) Kirjoita seitsemän random faktaa itsestäsi.
3) Lahjoita tämä sama award 15 blogille/bloggaajalle.

Tässä tulee faktoja Sonjasta:

1) Harrastan harmonikan soittoa, mutta tahtoisin lopettaa sen. En enää pidä soittamisesta, sillä "sormieni asento on väärä koska kynnet ovat liian pitkät". Ja kynsiä yritän kasvattaa. Ei mene ihan putkeen.

2) Musiikki on mulle tosi tärkeä asia muutenkin, kuuntelen musiikkia päivittäin _paljon_. Työn alla olisikin uudistaa mp3-soittolista. (Se on täynnä Uniklubia ja Justin Bieberiä... ei mitään niitä vastaan mutta silti.) Lempibändejä on Haloo Helsinki ja Paramore, artisteja Nicki Minaj, Adele ja niin edelleen. Kuuntelen silti aika monipuolisesti musiikkia.

3) Tahtoisin mennä pian shoppailemaan, mutta tässä pienessä kärpäsenkakan kokoisessa kaupungissa missä asun, ei ole kivoja kauppoja. Ja äiti ei päästä "suurkaupunkeihin" kuten Oulu shoppailemaan kavereiden kanssa, seuraksi pitää olla joko äiti tai veljenvaimo, jolta löytyy ikää n. 38 vuotta. Ei enää oikein tyylit mene yks yhteen jos ymmärrätte?

4) Äitini on muutenkin aika tiukka, pääsen aika harvoin kavereille, ja siksi he käyvätkin usein meillä. Viimeksi kun ystäväni oli täällä, hän pyysi minua lakkaamaan kyntensä. Hän ei millään osannut päättää väriä, ja lopulta minun piti valita väri. Kun nostin lakan ylös laatikosta, tämä parahtaa ei-huutoihin yms. muihin keinoihin osoittaa väri huonoksi. : D

5) Jottei tästä tulisi ihan pelkkää valitusta sanotaan vaikka että olen hieman nörtihtävä. Siis kavereiden mielestä. Itse pidän itseäni datiksena. : D Ja olen Nintendo-fani.

6) En häpeä itseäni juurikaan yhtään, mutta häpeän toisten toilailuja senkin edestä. Esim. tänään serkkuni kanssa kävelimme autoa kohti ja eräs poika pyöräili ihan rauhallisesti tien toista laitaa niin serkkuni kiljuu täyttä kurkkua ja pomppaa ojaan. Nyt poika pitää meitä varmaan ihan hulluina. : D Harmillista, sillä hän on ihan kivan näköinen... Seuraava!

7) Tykkään lukea. Tällä hetkellä on menossa Harry Potter maratooni, olen menossa Likehtivässä pikarissa. Maratoonin jälkeen ajattelin lukea originaalin Drakulan ja Frankesteinin.

Musta saa toki kysyä enemmänkin kommenteilla, mutta tuossa jotain randomia. :)
En tiedä ketään joka ei jo olisi tätä haastetta saanut joten haastan kaikki jotka tämän haluavat tehdä. 

-Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti