20. helmikuuta 2012

Kyyneleitä ja kukkiaEnsin arkistojen aarteita kynnet. Näihin käytin Sally Hansenin Purple Potionia sekä nimettömään laitoin Flormarin violettia glitterlakkaa sävy nro. U16. Nää oli aika yksinkertaiset + ruttasin nää heti kuvausten jälkeen, joten otin nää kohtalaisen nopeaa pois. Purple Potion on muuten tosi ihana duochorme, ja peittääkin hyvin. Flormarin lisäsin PP:n päälle. Kuvia saa toki klikata isommiksi. :D


Mun kynsinauhat näyttää (ja on) tosi kuivilta tässä, mutta älkää välittäkö. Menis talvi nopeaa ohi... Joka tapauksessa testailin Sanna Tarasta ostamiani water decaleseja, ja onnistuin mielestäni hyvin. Ei ollutkaan niin vaivalloista mitä ajattelin, joten näitä voisi hankkia lisää. Tykkään myös siitä että niitä pystyy liikuttelemaan kynsillä ja ovat littanoita, tarrat kun ovat aina koholla.


Opin Mermaids Tears toimi tosiaan lakkana, ja se levittäytyi jotenkin huonosti nyt. Ennen se on ollut ihan hyvin käyttäytyvää. Joka tapauksessa kolme kerrosta riitti kuvan lopputulokseen. Pitäisi muuten kaiketi ostaa pikakuivattaja, sillä tuo Dependin Top Coat ei kuivu koskaan. D: Kuvasta näkeekin strassin matkan kohti ääretöntä ja sen yli. Argh.


Ja lakat on vähän kuluneet, tiedetään. Otin kuvat eilen ja lakkasin nämä ehkä joskus perjantaina? Ainakin päiväyksien perusteella. Toisessa kädessä oli yksi kukka ja nimettömässä kolme strassia. (Ajattelin kertoa jos vaikka joku lukija sattuu olemaan sokea. :D) Ja kiitos hitaasti kuivuvan päällyslakkani, olen saanut sormenjälkeni taiteiltua noihin kynsiin missä päälyslakkaa oli (keskari ja nimetön). Ja strassit vaeltaa taas.


Taidan alkaa käyttämään vakkarikuvauspaikkana tuota sänkyä + ledvaloa, kuvat eivät nimittäin vääristä värejä yhtään, päivänvalossa kun tulee hieman sinisiä kuvia. Ja ei tullut varmaan yhtään tärähtänyttä otosta! Valo on paras. Joka tapauksessa pienistä (ja suurista) epäonnistumisista huolimatta kynnet miellyttävät silmää.


Ja lopuksi ostoksia. Tämä söpö sormus iski silmää Gina Tricotissa, hintaa oli päälle 9€.Tokmannille oli rantautunut Flormarin Kone Helsingin lakkojen uusia (ainakin meidän kaupalle) sävyjä, joista sain kinuttua kaksi itselleni; U02 ja U28.


U02 on vaaleanpunainen, ehkä vähän persikkainen lakka, jossa on seassa kultaista glitteriä.


Ja U28 on violetti jossa on pinkkejä ja sinisiä glittereitä.


Ja kiekoltakin näkyy peittävyys, jota halusin kokeilla. Eli tuossa on n. 4 kerrosta lakkaa. Glitteriä on molemmissa mukavasti, U02:ssa enemmän.

Mitä tykkäsitte kynsistä? Ja oliko nämä kuvat mitkä on otettu ledlampun valossa parempia kuin ne päivänvalossa otetut?

-Sonja

ps. 10 lukijaa täynnä! :)

2 kommenttia:

  1. Ihania kynsiä ja ihastuin myös ihan mielettömän paljon tuohon sormukseen :)

    VastaaPoista