4. maaliskuuta 2012

uutta ja vanhaa

Anteeksi tätä pientä taukoa, kokeita on ollut paljon ja kaikkea... yritän itse ainakin napata taas tuolta niskasta itseä ja yrittää kyhätä näitä postauksia hiukan useammin. :) 
  
Tänään olisi siis esittelyssä uutta ja vanhaa; uusi(a) kynsilakka/lakat ja vanhat kynnet.

Tämän kynsilakan sain ystävältäni Saralta koska ei kuulemma käytä tämän värisiä lakkoja. Tuijotin aikani ystävääni suu auki mutta otin nopsaan lakan itselleni ennen kuin tämä muuttaisi mielensä. Ja näin tämä kaunokainen tuli luokseni! <3

 Lakka on todella kaunis sinivihreä, duochormehtava, peittävä ja ihana lakka. En malta odottaa että pääsen leikkimään tällä kaunokaisella! Ja se toinen lakka on ccuk:n aluslakka, josta en ehtinyt napata kuvaa. Mutta olen nähnyt useammassa blogissa tämän, joten päätin ottaa tämän suojiini, sillä etsin aluslakkaa joka auttaisi silottamaan kynnen pintaa.

 Nämä kynnet on tehty Raahe Gospeliin, joka oli meille riparilaisille pakollinen. Pari tuntia siedettävää musiikkia (niin kauan kun ei kuunnellut sanoja), ja lopuksi jumalanpalvelus jossa lopetin kuuntelemisen siihen kun se muttui leffa-arvosteluksi. Ja partiolaisten ohjeisiin "miten selvitä autiomaassa". Joka tapauksessa, alla on Trindin kynnenvahvistaja, sitten Rimmelin musta lakka, ja ristit Orlyn Instant NailArtist lakalla. Ja Flormarin kultaista crackleä eksyi nimettömiin. Crackle tosin veti mustaa tuolta alta jättäen kaljuja kohtia kynsiin. :(Sonja kuittaa.2 kommenttia: