3. toukokuuta 2012

did it on em'

Stockalta mukaan napattu lakka pääsi nyt kynsille. Tai siis pääsi viikko sitten. :D Olen reipas bloggaaja <3

Kyseessä on siis O.P.In Nicki Minaj -kokoelman lakka. Ja kun Nickistä tykkään, en voinut olla hankkimatta edes yhtä lakkaa kokoelmasta. Haaveissa on myös Metallic 4 Life, joka on nimetty lempibiisini Moment 4 Lifen mukaan. :) Koostumus on creme, ja väriltään on murrettu limenvihreä.

Joku sanoi, että tämä levittyi huonosti, mutta omasta mielestäni levittyi kyllä ihan hyvin. Peittävyyteen tarvittiin 2-3 kerrosta.
 Yritin koristella näitä jotenkin yksinkertaisesti ja helposti. Noh, ei se oikein helppoa ollut. Tähän lopputulokseen vaadittiin paljon tuskaa ja aikaa, sekä monen monta puhtaalta pöydältä aloitusta.
Käytin ccuk:n aluslakkaa, Dependin lakkaa 249, sekä tietty Did It On 'Em.

Kynnet ovat alkaneet minulla lohkeilla ihan kiitettävästi, joten ostin kaupasta tänään Piimaxia. Toivottavasti pillerien popsiminen auttaa. :) Muutenkin kynsiä tulisi soitonopettajan mukaan lyhentää, sillä soitan aina "suorin sormin". No jaa, kohta tulee onneksi kesä ja voin pitää kynsiäni niin pitkinä kuin itse haluan! :)
Tässä muuten lakkalaatikkoni tilanne. :) Mavalan kevätkokoelman lakkojahan mahtuisi tuonne nurkkaan vielä, vai mitä tuumitte? ;) Voisinkin joskus päivitellä kynsilakkasivuani.

-Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti