17. toukokuuta 2012

tunnustan tunnustuksen

Hei, kello on 0:07, ja olen yksin kotona. Olen katsonut tänään kauhuleffan, joten ymmärrätte varmaan millä fiiliksillä olen täällä. :DD Okei, mutta asiaan. Olen ollut samoilla kynsillä nyt varmaan kaksi viikkoa, enkä ole vieläkään postannut niitä. Hups. Mulla on myös yhdet toiset kynnet postaamatta, ja saa nyt nähdä milloin saan aikaiseksi raahattua itseni tuonne läppärille, jolla kuvat ovat. Mutta teen nyt tunnustuksen teidän iloksi (tai suruksi) kun se on tuolla aivokopassa jyskyttänyt.

Ohjeet: 1. Nimeä 15  bloggaajaa. 2. Kerro heille tunnustuksestasi. 3. Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi. 4. Kiitä bloggaajaa, jolta sait tunnustuksen. 5. Lisää the Versatile Blogger Awardin kuva postaukseesi. 


Kiitoksia Hannelelle (jälleen (;) tunnustuksesta! :D


Apua en oikeasti tiedä ketään jolla tätä ei olisi.. tai siis kyllä niitä oikeasti varmaan olisi mutta laiska kun olen... No annan sitten vaikka kavereille elikkäs:

-Silja
-Anni
-Janette


No olipa niitä vähän. Leikitään että siinä oli 15, jookos? Sitten eteenpäin.


Faktoja?
1. Vaihdoin juuri huonekalujen järjestystä huoneessani, ja minusta tuli yhtäkkiä siivousfriikki. Haluan pitää huoneeni nyt siistinä kun kerrankin voi aloittaa puhtaalta pöydältä. Tai pikeminkin lattialta.
2. Otin tänään ekaa kertaa tänä kesänä aurinkoa! :)
3. Voisin kirjoittaa tähän mitä vaan, mutta hävettää liikaa tunnustaa joitain asioita joten ehkä pidän suuni ummessa. :D
4. Tapan tylsyyttä koneella randomi.fi:ssä.
5. Mulla ei ole paljon yhtään kesävaatteita, ja se on ongelma.
6. Mulla on taipumus näyttää "parhaat" puoleni tilanteissa, joihin ne ei välttämättä sovi. (En toki nauranut kun sain kuulla että serkkuni hamsteri kuoli, ja serkku teki samaan aikaan hauskan äänen sanoessaan sen. Hups.)
7. Jos en osaa suomentaa jotain sanaa, vedän omat johtopäätökseni suomennoksessa ja joskus se ei oikein mene hyvin. :D


Siinäpä taisi olla kaikki, nyt vaan unten maille!


-Sonja

3 kommenttia:

 1. Moikka tytöt !
  Heitin teitä haasteella, jonka löydätte blogistani :)

  http://huomennatoisin.blogspot.com/2012/05/kysymyshaaste-x3.html

  VastaaPoista
 2. Mullakin on haaste:
  http://kunsii.blogspot.com/2012/05/kysymyshaaste.html

  VastaaPoista