3. heinäkuuta 2013

koska en tee muuta kuin shoppaan...

... joudun julkaisemaan taas vaihteeksi ostospostauksen. Okei olis mulla ollut yhdet kynnetkin näyttää, mutta arvaatkaa kahdesti kuka urpo poisti ne kuvat vahingossa? Sit ku poistin ne muistikortilta koneen kautta, ne ei mennyt ees roskakoriin. Toivottavasti olette nyt iloisia, sillä mulla on otsassa lommo kun hakkasin päätä seinään niin lujaa.

Tänään palauduttiin kuitenkin äitin kanssa Kajaanista, josta löysin uudet silmälasit (anteeksmitä!?) ja pari lakkaa! Kajaanissa ei oikein säät suosinut, mutta kävin sitten mun tätini kanssa kynsistudiolla, kun sillä oli geelien huolto siellä. Se kynsienlaittajaihminen oli tosi mukava, antoi mulle tuolin siihen työpöydän viereen ja jutteli mun kanssa kynsijuttuja. Hän maalas kyllä aivan sikahienoja kukkasia, kunpa mäkin osaisin tehä sellasia! Sitten hän antoi mulle luettavaksi sellaisen valokuva-albumin, mihin hän oli kuvannut tekemiään kynsiä, ja ei ainakaan taitoa puuttunut! Sen jälkeen mentiin shoppailemaan, ja tässä tulos:

IMG_9939

Eli siinä olisi Gosh - Early Green, O.P.I - My Paprika Is Hotter Than Yours! sekä Maybellinen Blackout. Mustaa lakkaa tarvitsin, ja en Opia viitsinyt ottaa, niin tuo oli sopivasti alennuksessa.

Joku aika sitten tilasin myös Adeninalta, jossa oli toimitus niin hurjan nopeaa että...! Sunnuntai yönä laitoin tilauksen menemään ja tiistaina se oli postilaatikossa. Tässä nyt nämä kaikki jutut mitä tilasin. :)

IMG_9997
China Glaze - Wireless Holographic Top Coat | a england - Saint George
IMG_9994
Bundle Monster - BM-315
IMG_0002
Siirtokuvia, ylärivissä höyheniä, neliöitä ja spiraaleja sekä kynnestä toiseen jatkuvat kuvat.
Alarivissä kukkasia ja tuollaisia ihme koukeroita.
IMG_0001
Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä ab-strasseja sekä tilauslahjana niittejä.

Tänään käyn hakemassa mun puhelimen taas vaihteeksi korjauksesta mun kaverin äidin mieheltä, pitäkää peukkuja et se olisi nyt suhtkunnossa että pääsis päivittelemään instagramia! Sinne tulee varmaan kuvia mun uusista laseistakin sitten kun käydään ne noutamassa. :)

-Sonja

2 kommenttia:

  1. Kynsienlaittajaihminen :D just niin kuin mäkin sen sanoisin... Mut hauskaa, et pääsit kattelen touhua. Ois kiva nähdä jonkun pron tekevän kynsiä ja hienoja kuvioita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihan kiva katsella kun se teki niitä, ja jutella niitä näitä kynsihömppäilystä! :)

      Poista