15. heinäkuuta 2013

miau!

Hei ihmiset! Olen pahoillani että en ole kerennyt postailemaan tässä, mutta ollaan oltu reissun päällä melkein koko heinäkuu, ja huomenna lähdetään Kuopiota ja Hämeenlinnaa kohti. Kynsiäkään ei ole oikein tullut lakkailtua, yhdet kynnet pitäisi postata. Siihenkään postaukseen en ole löytänyt aikaa. Varsinkaan nyt kun on uusi tietokone ja Steamin kesäale... :D

Palaillaan asiaan myöhemmin, mutta voin ainakin sanoa että essenceistä, jotka kummisetäni minulle ystävällisesti toi Saksasta, on tulossa iiiiso postaus! (Tai sitten ei, hah)

-Sonja

2 kommenttia:

  1. Mää tässä oon miettinyt kaikenlaista miitteihin liittyviä juttuja. Ois mahti päästä ite kyllä semmoseen ja vaikka järjestääkin. Eikö oliskin täällä Raahessa Hippu hyvä paikka miitille? Se varmaan saataisiin ihan yksityiskäyttöönkin, jos vain kysyisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ehottomasti! Meitä ei varmaan kertyis tosiaan nii paljo että kannattais jotain paikkaa vuokrailla, toi Hippu voiski olla ihan hyvä. :) Jos on hyvä keli nii voihan sit mennä vaikka Härkätorinpuistoon jutskaileen tai mennä museorantaan!

      Poista