2. elokuuta 2013

malttakaa vielä!

Tein yhdet kynnet että jes nyt postaan vihdoin ja viimein, ja arvatkaa mitä! NE FAILAS. Ne failas enemmän kuin ne yhdet failauskynnet jotka postasin kauan sitten.

Joten teidän täytyy vielä malttaa, että onnistun, nyt on vähän kiireistä aikaa kun mulla on maanantaina synttärit, joita juhlitaan myös sunnuntaina ja huomennakin tulee osa vieraista ja ilmeisesti nytkin olisi tuolla jotain sukulaisia vaan minähän en pyllyäni tästä nosta. Okei käyn siellä kohta.

Joka tapauksessa, koitan nyt tsempata itseäni lakkailemaan ja postailemaan, mulla on ollut pientä kynsimasennusta mutta ehkä se tästä pääsee alkuun kun veljen vaimo aikoi tilailla nailsuppliesilta geelilakkoja ja eihän se nyt yhdeksää viitsi tilata! Ja se menee myös kohta Tornioon ja tuo mulle Secheä koska en pärjää ilman sitä. Siksi lakkailukin on kovin vaikeaa, on pitänyt käyttää pelkästään O.P.Ia ja essenceä testausmielessä kun ei meinaa mikään muu pysyä kynsillä paria päivää pidempää tuolla Rimmelin päällyslakalla.

Niin ja voitin Saran kysymyspostaus arvonnassa kaksi kynsilakkaa! Jee! Kiitos Sara :3

Olen muuten täydellisen rakastunut uuteen tietsikkaani. Pelailen tällä kuin viimeistä päivää vaikka pitäisi varmaan nauttia tuosta auringosta ennen talvea. Ja ostin muuten lukiota varten ensimmäisen jakson kirjat. Kuuden viikon kirjat. Maksoi 200,40€. Lukio on tyhmä. :D

-Sonja kohta 16-wee

2 kommenttia:

 1. OOOOOOOOOOOOOOOOOO, ONNEKSI OLKOON SYNTTÄREIDEN JOHDOSTA! :3

  Hehee, arvaa unohdinko ne lakat tänään kotiin... hups *nolona*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Ja ei mitään kiirettä :D

   Poista