11. elokuuta 2013

maapallona luokses pompin

Eli nää kynnet on jostain miljoonan vuoden takaa (heinäkuun puolivälistä), ja toteutettu erittäin niukilla varusteilla. Silti tykkäsin näistä vaikka näiden ajatus ei oikein sitten onnistunutkaan.

Eli tarkoitus oli saada aikaan söpöt kivat töpöttelykynnet, jotka kuorruttaisin mattalakalla... juu ei.

IMG_0075 IMG_0074

No, onhan ne ihan kivat, mutta mulla tuli näistä jotenkin mieleen maapallo :D
Käytettyjä lakkoja en muista kaikkia mutta pohjalla on Goshin ihana Blue Balloon ja töpöttelyssä on käytetty Maybelline New Yorkin French Whitea ja Isadoran Atlantista ja jotain kolmatta jota en saa millään päähäni. Se on kuitenkin tuo violetimpi sininen tuolla. Ja mattalakka oli Ginasta. :)

Seuraavan kerran kun kuulette minusta, olen LUKIOLAINEN omg. En totu tähän ajatukseen koskaan! Huomenna koulu siis alkaa. Just Greetta laitto kuvia sen uudesta kämpästä kun sen porukat oli just lähtenyt sieltä. Greetta meni siis Oulaisiin opiskelemaan, en tiedä miten tuun selviämään kun se on niin kaukana! Tai no kaukana ja kaukana, mutta on tuo ~60km enemmän kun se 5km :D

Ja nyt kun juttutuulelle päästiin niin haluaisitteko tietää mitä ostin kun käytiin Haaparannassa ja Torniossa? (tai siis tein jo kollaasit valmiiksi että se vastaus olisi parempi olla kyllä :D)

-Sonja

6 kommenttia:

 1. Nämä on tosi kauniit! Tykkään väreistä tosi paljon :)

  VastaaPoista
 2. Iiihanat kynnet! :3 Uuuu, lukiolainen, jännittävää! :3 Ja pakkohan se nyt on vastata kyllä ostospostaukseen, kun olet jo kollaasitkin tehnyt ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Haha, ostospostausta siis tulossa! :D

   Poista
 3. Onpas hauskan näköiset, maapallo tulee kyllä ykkösenä mieleen :)

  VastaaPoista